Coronavirus: Onze maatregelen en bereikbaarheid

Publicatiedatum: 24-03-2020

Het Coronavirus is in ons land. Om besmetting voor onze huurders en onze medewerkers te voorkomen, zijn wij erg voorzichtig. Dit betekent dat wij voorzorgsmaatregelen nemen. We volgen hierin de richtlijnen van de RIVM 

We communiceren met telefoon of email
Onze kantoren zijn gesloten. We komen alleen bij onze bewoners thuis als dat echt noodzakelijk is. Bijvoorbeeld voor een spoedreparatie. Nu onze medewerkers niet meer in de wijk zijn, hebben we uw hulp nodig. Wilt u onze ogen en oren zijn? Ziet u ergens afval liggen, is er iets kapot of is er iets anders aan de hand in uw leefomgeving? Laat het ons weten!

(spoed) reparatieverzoeken
Wij voeren alleen nog spoedreparaties uit bij huurders. Heeft u een urgent reparatieverzoek? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer: 0341 41 68 94. Verzoeken zonder spoed worden op dit moment niet aangenomen of ingepland.

Planmatig onderhoud
Planmatig onderhoud voeren wij zoveel mogelijk uit. Denk aan o.a. schilder-, gevel- en dak werkzaamheden. Ook de voorbereidingen op onderhoudswerkzaamheden gaan zoveel mogelijk door. Hiervoor kunnen wij u om hulp vragen, voor bijvoorbeeld het maken van foto's van uw woning.

Onze (bouw)partners volgen de regels die zijn opgesteld door het RIVM.  Onze partners vragen u, voor het betreden van uw woning, om toestemming.

Uw huurzaken
Uw huurzaken kunt u regelen per telefoon of mail. Neem hiervoor contact op met het Klant Contact Centrum via e-mailadres infouwoonnl of bel 0341 41 68 94.

Huur betalen via een bankoverschrijving
Omdat ons kantoor gesloten is, kunt u tijdelijk uw huur niet met de pin bij ons betalen. Kijk hier op welke manieren u de huur dan het beste kunt betalen. Lukt het niet? Neem dan contact met ons op, dan helpen we u daarbij.

Had u nog een afspraak staan?
Heeft u nog een afspraak staan voor bijvoorbeeld het inleveren/ophalen van sleutels, een pinbetaling of het tekenen van een huurovereenkomst? Onze collega’s nemen spoedig contact met u op.

Hou oog voor elkaar!
En als laatste maar niet minder belangrijk: hou oog voor elkaar! Ziet u iemand in uw omgeving die het moeilijk heeft of die hulp kan gebruiken, bied het aan. Of neem contact met ons op!

Deze maatregelen zijn genomen op basis van het advies van de overheid op dinsdag 21 april. Wanneer de overheid extra maatregelen neemt, volgen we deze uiteraard op. Wij rekenen op uw begrip. 

Vragen?
Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden